Obstawiam tu z trzech miesiecy, mysle ze mam prawo sie wypowiedziec. Zapisalem sie z polecenia kolegi, szczerze mowiac bez entuzjazmu. Od razu widac ze rozmiar biblioteki — gdzies 6 tysiecy automatow, co brzmi absurdalnie, w praktyce jednak czlowiek i tak siedzi na trzech ulubionych.
U mnie to Book of Dead oraz Sweet Bonanza, standard — Pragmatic. Siedzi tam sporo od Play'n GO oraz Betsoft, wiec dostawcy sa ci znani, nie zadne krzaki. Aviator oczywiscie tez sa, choc ja sie do tego nigdy nie przekonalem. W dziale live kreci Evolution — Crazy Time z angielskim krupierem, krupierow po polsku niestety brak, i to troche boli.
Pakiet powitalny jest w okolicach 100% do okolo 1500 zl i do tego paczka free spinow, rozbite na kilka wplat. Obrot jest x35, czyli trzeba sie napocic — radze doczytac, serio. Widzialem tez cos bez depozytu po potwierdzeniu konta, ale to akcje czasowe — aktualne kody sprawdzisz na 888starz affiliates jesli ci zalezy.
Wyplaty dzialaja przyzwoicie. Karta wplata wchodzi od reki, minimalny depozyt okolo 20 zl. Zlecalem wyplate na e-portfel i schodzilo do godziny, karta to juz inna bajka, dwa dni. KYC niestety mnie zmeczyla — dowod wrzucalem dwa razy, support na czacie odpisuje szybko, choc pierwsze odpowiedzi sa szablonowe.
Apka jest i chodzi lepiej niz przegladarka, z tym ze nie ma jej w Google Play, co czesc ludzi odstrasza. Na iPhonie jest, ale przez TestFlight. Licencja to Curacao, wiec to nie jest licencjonowany operator w PL i o podatkach trzeba ogarnac na wlasna reke. Wiem, ze dla wielu to killer — ja tylko pisze jak jest. Ogolnie siedze dalej, bez fajerwerkow. |