Obstawiam tu jakies czterech miesiecy, wiec chyba moge sobie pozwolic wrzucic pare slow. Trafilem tam przypadkiem, przez reklame na Telegramie, szczerze mowiac bez entuzjazmu. Pierwsze co rzuca sie w oczy to rozmiar biblioteki — gdzies 7 tysiecy automatow, co brzmi absurdalnie, w praktyce jednak krecisz w kolko to samo.
Ze mnie klasyk — Gates of Olympus plus Gates of Olympus, czyli Pragmatic Play. Jest tez Yggdrasil oraz Play'n GO, wiec providerzy sa normalni. Aviator i te crashe sa, mnie to jakos nie kreci. Na zywo kreci Evolution — Crazy Time jest po angielsku, polskich stolow jakos nie uswiadczylem, co dla czesci osob bedzie minusem.
Pakiet powitalny jest w okolicach 100% pierwszego depozytu z dorzuconymi okolo 150 spinow, rozbite na kilka wplat. Obrot wynosi x40, standardowo, co oznacza ze nie ma cudow — radze doczytac, serio. Bywa tez bonus bez depozytu po weryfikacji, ale to akcje czasowe — swieze kody promocyjne sprawdzisz na 888starz apk download przed rejestracja.
Z wyplatami dzialaja przyzwoicie. Blikiem depozyt wchodzi od reki, prog wejscia to okolo 20 zl. Zlecalem wyplate na e-portfel — schodzilo jakies dwie godziny, karta juz wolniej, ze dwa dni. KYC niestety byla upierdliwa — selfie odrzucili raz, pomoc na live chacie odpisuje szybko, choc pierwsze odpowiedzi sa szablonowe.
Apka siedzi u mnie na telefonie i jest lzejsza od strony, jedyne ze instalujesz apk recznie, co czesc ludzi odstrasza. Na iOS jest przez TestFlight. Formalnie to Curacao, zatem 888starz nie ma polskiego zezwolenia i o podatkach kazdy musi pomyslec sam. Komus to przeszkadza, komus nie — pisze co widze. Ogolnie siedze dalej, bez fajerwerkow. |